Concert Stefan Banica Jr.

„Ani de liceu cu emotii la romana
Scumpii ani de liceu
Cand la mate’ dai de greu
Ani de liceu cand tii Soarele in mana
Si te crezi legendarul Prometeu.
Ani, ani de liceu…
Ani, ani de liceu…”

Cu siguranta aceste versuri ne trezesc amintiri din perioada liceului tuturor, chiar daca suntem din generatia acelora care ne-au cantat si incantat cu aceasta melodie sau poate cu o generatie dupa.

Despre Stefan Banica Jr. putem sa spunem, cu usurinta, ca este unul dintre cei mai de succes artisti la ora actuala din Romania. Cu inceputuri in filme precum Liceenii, în regia lui Nicolae Corjos, de care ne aducem aminte cu totii si pana la renumitele concerte pe care le sustine astazi cu ocazia Craciunului, Banica reuseste sa-si aduca aproape publicul, din ce in ce mai numeros. Desi este actor, cantaret si om de televiziune, acesta ne ofera cel mai mare cadou atunci cand este pe scena si canta, concertele sale fiind un adevarat spectacol de dans, muzica, energie, emotii si voie buna.

Iata ca a venit randul Aradului sa ii deschida portile pentru prima data in aceasta primavara cu ocazia „Festivalului primaverii”, 23-24 martie, festival care reuneste o serie de evenimente dedicate acestui anotimp. Organizat de club Renaissance festivalul aduce artisti dintre cei mai diversi in concerte oferite publicului aradean.

Pe data de 23 martie Stefan Banica Jr. va concerta in club Reneissance in fata unui public cu siguranta numeros. Mai multe detalii aici.

Voua ce amintiri va trezeste filmul Liceenii?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s