De ce sa iti faci o asigurare?

Chiar asa! De ce ti-ai face o asigurare pentru masina ta, locuinta ta ori afacerea ta?

Campania nationala „Asigura-te”, demarata astazi, si-a propus sa informeze cu privire la necesitatea unei asigurari, sa educe asiguratul roman privind importanta unei astfel de protectii si sa ne ofere sfaturi in privinta alegerii unei asigurari. Nu uitati, sfaturi binevenite in alegerea unei asigurari le gasiti si alaturi de noi, Gaman Asigurari, fara niciun cost.

Principalul obiectiv al proiectului il constituie informarea romanilor cu privire la rolul si importanta unei asigurari auto, de locuinta sau de viata. Astfel, timp de trei luni, in principalele orase din intreaga tara, va fi distribuit “GHIDUL ASIGURATULUI” – brosura de informare care ofera detalii despre principalele tipuri de asigurari si utilitatea acestora.

Noi, aici, la Gaman Asigurari, consideram ca protectia oferita de o asigurare este si trebuie sa fie o prioritate in viata fiecarui adult responsabil. Siguranta oferita de aceasta protectie iti fura grija zilei ori necazului de maine caci, asa cum stim, e mai bine sa fim mai preventivi decat reactivi. De aceea suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a face cea mai buna alegere.

Partenerii campaniei sunt ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker. Proiectul se deruleaza cu sprijinul EUROPA FM, care va difuza timp de trei luni spotul audio al acestuia, acoperirea media fiind asigurata si de partenerii wall-street.ro si 9am.ro.

Incepand de astazi, Ghidul Asiguratului se gaseste la toate chioscurile de ziare impreuna cu ziarul Libertatea. Mai multe detalii despre campanie, brosura si ghidul asiguratului online gasiti aici.

Gaman Asigurari sustine campania „Asigura-te”, dar voi? Ce parere aveti?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s