Cele mai bine vândute mărci pe piaţa auto second hand: Volkswagen, Opel şi Ford

Când vine vorba de achiziţionarea unei maşini ne gândim de două, de trei, de n-ori la produsul pe care urmează să-l alegem. Vrem nu vrem atunci când ne decidem asupra unei mărci ori asupra alteia îi acordăm votul nostru de încredere. Achiziţia unei maşini implică mai mulţi factori, de la tradiţia mărcii, la putere, mărime şi chiar până la cel mai mic detaliu: culoarea. Deşi cu toţii ne-am dori o maşină nou nouţă, strălucind şi făcându-ne cu ochiul dintr-un shop auto, deseori ajungem într-un impas atunci când ne gândim dacă să luăm o maşină nouă ori second hand. Iar în final, fie că fac un schimb cu un cunoscut ori apelează la site-uri în domeniu, unii se decid ausupra unui autoturism second hand.

Iată că in mediul online din România, primele locuri sunt ocupate de Volkswagen, Opel şi Ford în topul celor mai tranzacţionate mărci pe piaţa auto second hand, conform datelor furnizate de AutoIndex.

În cele câteva luni care au trecut de la începutul acestui an, având înregistrate peste 15.000 de anunţuri postate pe site-ul Auto.ro, liderul tranzacţiilor rămane marca auto Volkswagen, găsită in luna februarie la un preţ mediu de 4.740 euro, în scădere cu 4.5 % faţă de luna ianuarie. S-au înmatriculat 13.135 autovehicule Volkswagen second hand, de la începutul acestui an, conform datelor oficiale ale poliţiei.

Cu peste 12.000 de anunţuri, pe locul doi găsim marca auto Opel, având un preţ mediu de 3.350 de euro şi 10.400 autovehicule second hand înmatriculate în primele două luni ale anului.

Pe locul trei se situează Ford cu peste 8.000 de anunţuri şi cu un preţ mediu de 3.640 euro, în scădere faţa de luna ianuarie. Aproximativ 6.250 autovehicule au fost înmatriculate, potrivit datelor DRPCIV.

Voi pentru ce marcă aţi opta?


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s