Let’s do it, Romania! 12 Mai 2012

Pentru cel de-al treilea an consecutiv Asociația Efect Verde ține frâiele deja binecunoscutului eveniment Let`s do it, Romania! în Arad, parte a campaniei naționale de a avea o țară a noastră mai curată, și nu lasă arădenii să fie cu nimic mai prejos.

Mâine de la ora 9:00 AEV vă invită în Piața Avram Iancu.

„Ne-am îndreptat atenția anul acesta către Lunca Mureșului deoarece considerăm că aceast areal natural al Aradului trebuie pus în evidență și protejat prin acțiuni comune ale ONG-urilor și a cetățenilor deopotrivă. Lunca Mureșului este oaza de aer curat a arădenilor, iar noi dorim să o păstrăm ca atare. De asemenea vom încerca să salubrizam una din insulele Mureșului. După succesul campaniilor din 2010 și 2011, sperăm să mobilizam peste 3000 de voluntari, să colectam selectiv cel puțin 6000 de saci cu peturi și deșeuri, și totodată să responsabilizăm și conștientizăm cetățenii asupra importanței protecției mediului în care trăim și a comportamentelor orientate către respectul pentru natură” declară organizatorii.

Anul acesta evenimentul se va desfășura în 94 țări de pe întreg mapamondul sub îndemnul de Let’s Do It, World! Poate nu știați, dar Comunitatea Let’s Do It, World! a pornit de la inițiativa Estoniei, țara care a lansat, în 2008 conceptul de curățenie în toată țara, într-o singură zi. După Estonia, și alte țări au preluat ideea, iar acțiunea s-a transformat intr-o adevărată mișcare socială.

Pentru mai multe detalii căutați aici.

 Familia Gaman se bazează pe voi 🙂

Reclame

Un răspuns la „Let’s do it, Romania! 12 Mai 2012

  1. Pingback: SuperEroi de România! | Gaman Asigurari·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s