Afaceri de peste 36 milIioane euro pentru SAFETY BROKER

Compania de brokeraj în asigurări Safety Broker a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011, depăşind cu circa 6 milioane euro obiectivele anunţate. Safety Broker îşi confirmă astfel, încă o dată, poziţia de cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România.

Din totalul subscrierilor realizate în 2012, poliţele de răspundere civilă auto (RCA) reprezintă circa 22,5 milioane euro, în timp ce subscrierile aferente asigurărilor auto CASCO s-au ridicat la 8,3 milioane euro.

Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker a declarat: “A fost un an al recordurilor pentru Safety Broker din toate punctele de vedere: creşterea extraordinară a business-ului, dezvoltarea reţelei teritoriale care acum acoperă întreaga ţară, consolidarea echipei de management, a forţei de vânzare, lansarea proiectului online goya.ro. De altfel, am început în forţă şi anul 2013, în care ne propunem să creştem cu cel puţin 22% intermedierile de asigurări şi să fim alături de clienţii noştri, ca întotdeauna”.

Partenerul Safety Broker in Arad este Gaman Asigurari. Cu pasi repezi ne apropiem de aniversarea a doi ani de colaborare, ani in care am lucrat pentru a aduce cele mai bune produse clientilor nostri.

semnatura poza

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s