Despre noi

0779902936806ea2ee0d80d82cfb53f6

După o activitate de 7 ani în asigurări și cu un portofoliu bogat de clienți, în 2011 am decis să ne croim propriul drum alături de  Safety Broker.  Am început doar noi, membrii familiei Gaman, cu biroul din Piața Plevnei și am crescut într-o și mai mare familie prin agenții noștri, colaboratorii și mai ales clienții noștri.  Deși ați putea crede că e o afirmație mare să-i numim pe clienți parte a familiei, dovadă veți găsi mereu câte un client  sevind o cafea în timpul în care noi ne facem munca, acordandu-ne încredere în ceea ce facem.

Grija pentru beneficiile clientului și calitatea serviciilor aduse celor care ne calca pragul ne recomandă mereu.

 Ce iti putem oferi noi?

Îți oferim consultanță în alegerea și încheierea de asigurări la cele mai mici prețuri de pe piață. Misiunea noastră este de a te ajuta să beneficiezi de cel mai bun raport calitate-preț în cel mai scurt timp. Cum putem să te ajutăm noi? Având acces direct la bazele de date ale tuturor asiguratorilor importanți din România reușim în cel mai scurt timp să-ți facem o ofertă. Economisești timp, energie și mai ales bani, pe care altfel le-ai irosi colindând fiecare asigurator pe rând. Cu siguranță te intrebi dacă prețurile noastre sunt mai ridicate decât cele impuse în sediile companiilor de asigurări, dar noi suntem aici să-ți spunem că nu! Așadar, la noi ai cel mai mic preț şi cea mai bună calitate, cu cel mai mic efort!

 

DESPRE PARTENERUL NOSTRU:

De 9 ani alaturi de tine! SAFETY Broker.

SAFETY Broker a pornit la drum in urma cu 9 ani, oferind pentru inceput servicii complete de asigurare pentru posesorii de echipamente specializate pentru transportul terestru, feroviar, naval si aerian. Acum, dupa acesti 9 ani, putem spune cu mandrie ca oferim servicii personalizate de management al riscului si consultanta integrata pentru toate tipurile de asigurari. Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania.  Acum, dupa 9 ani, ne-am dezvoltat reteaua in toata tara, in baza unui concept unic de franciza de retail; ne  desfasuram activitatea la nivel national, in Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj-Napoca, Constanta, Covasna, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Timis, Tulcea si Valcea. Si nu ne oprim aici!

In tot acesti 9 ani am oferit servicii de consultanta in asigurari si management al riscului personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri. Oferim consultanta in asigurari  de proprietati, asigurari medicale, de viata, de afaceri, auto si de raspundere civila. Acoperim astfel zonele principale de interes ale clientilor nostri: de la afacerile lor si pana la asigurarile pentru vacantele din strainatate

Reclame